tiistai 14. heinäkuuta 2015

Metsänhenkiä ja Susimusaa

Lankojen lisäksi olen viime aikoina alkanut hamstraamaan myös kankaita, ihan vaan tulevia opiskeluja varten (tai sitten ihan vaan siksi, että kankaat ovat kivoja!). Tänäänkin kangasvalikoima kasvoi parilla uudella kankaalla ja resorilla, jotka tilasin Selialta.

Oikeastihan nuo tilaamani kankaat saapuivat jo viime viikon loppupuolella pakettiautomaattiin, mutta vasta tänään ehdin ja jaksoin käydä noutamassa tuon paketin. Samalla reissulla nappasin myös mukaani Prisman tarjouskorista kahdella eurolla paketin nuppineuloja, niitä kun ei oikein voi koskaan olla liian paljoa. 


Heti kuvan ottamisen jälkeen oli pakko repiä tuo suloinen paketti auki, jotta pääsen tutkiskelemaan uusia kankaitani tarkemmin. 


Paketista paljastui trikoota ja digiprintti-jerseytä sekä pätkät mudan ja mintun värisiä resorikankaita. Susimusaksi nimetyn trikookankaan printissä on veikeitä mintunvirheitä susia kuuntelemassa vanhanajan mankalla ja kuulokkeilla musiikkia. Tunnelmallisessa Metsänhenget -digiprintti-jerseyssä puolestaan metsän siimeksessä piilottelee erilaisia suloisia otuksia.




Susimusa -trikoota tilasin metrin pätkän, Metsänhenget-jerseytä puolestaan 70 senttimetrin mittaisen raportin. Molemmista on näillä näkymin tulossa itselleni vaatteita, vielä kun tietäisi, millaisia. Tai no, tuohon Metsänhenkiin minulla on jo jonkin näköinen suunnitelma mielessäni, mutta Susimusa odottaa edelleen inspiraatiota... 

4 kommenttia:

  1. Onpas tosissaan ihania kankaita! Täytyykin pistää tuo linkki kirjanmerkkeihin niin voi itsekin joskus tilailla jos tulee tarvetta. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin rakastuin noihin Selian kankaisiin! <3 Piti aluksi tilata vain tuota Metsänhenget -kangasta ja siihen väriltään yhteensopivaa resoria, mutta kun Susimusa oli tarjouksessa, ja niin kivan näköistä, niin pakkohan sitten oli ostaa myös sitä ja sopivan värinen resori sillekin! :D

      Poista
  2. Susimusa on ihan sairaan siistin näköinen! :O Oon miettiny ompelukoneen hankkimista ja tarttee itekki tsekkailla kankaita et jos joskus innostun niin voisin tehdä jotain jännää. :) Alettiin poikaystävän kans ideoimaan vähän kaikkee mitä voisin tehä. :D Koristetyynyt kävi nyt ekana mielessä, kun ne ei olis kovin vaikeita mulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään kovasti siitä. :) Ompelukone on kyllä ihan kannattava hankinta, halvallakin pääsee jo pitkälle. Koristetyynyt on tosiaankin helppoja aloittelijalle, samaten tyynyliinat. Paidatkaan eivät kovin vaikeita ole, mutta niitä teen mielummin saumurilla, kuin ompelukoneella. Lisäksi yksi hyvä syy siihen, miksi talosta kannattaa löytyä ompelukone, on vanhojen vaatteiden paikkaaminen ja tuunaaminen!

      Poista