keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Vinkkaa ja linkkaa blogisi!

Olen jo jonkin aikaa koittanut etsiskellä itselleni uusia blogeja luettavaksi, kun tuntuu, että seuraan aivan liian harvaa käsityöblogia. Mieluiten lukisin ihanan inspiroivia käsityöaiheisia blogeja, mutta muillekin aihepiireille löytyy jonkin verran kiinnostusta. Äskettäin sitten oivalsin, että miksi en pyytäisi teitä, seuraajiani ja satunnaisia lukijoitani, linkittämään omia blogejanne minulle? 

Toivoisinkin siis, että linkittäisitte bloginne pienen kuvauksen kera tuonne alas kommenttikenttään. Parin viikon päästä, eli ensi kuun alkupuolella, julkaisenkin sitten TOP 5 -listauksen linkitetyistä blogeista. Toivottavasti tätä kautta myös muut löytävät itselleen uusia blogeja seurattavaksi. :) 

Ja eikun linkittelemään! Lupaan kurkata ihan jokaisen linkitetyn blogin, ja jos blogisi on vähääkään kiinnostava, liityn aivan varmasti sen lukijaksi! 

51 kommenttia:

  1. pakkohan se on heti omaansa kehua ;)

    posmotusta, neulontaa ja valokuvausta. Uusinpana villityksenä kirjoneulesukkien ohjeita. Homesairaana elämistä ja yhteiskuntaan vaikuttamista teksteillä. Valokuvaus jäänyt taka-alalle voinnin takia.

    http://kipakka35.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, neulomasi sukat ovat todella upeita ja ripaus lifestyleä ja vaikuttamista kuulostaa myös oikein lupaavalta sisällöltä blogissa. Liitynkin heti lukijaksi! :)

      Poista
  2. Suht uusi rennolla otteella kirjoiteltava lähinnä käsitöitä kattava blogi. Alku ollut melko virkkausvoittoista: http://mieiteblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti linkistä! :) Liityin seuraajaksi, vaikka omat virkkaustaidot ovatkin melko olemattomat. Mukavaa se on silti katsella toisten upeita töitä!

      Poista
  3. Minä kirjoittelen blogiani käsitöistä ja arjen pienistä ihmeistä. Välillä tulee esiteltyä hiljattain valmistuneita projekteja, välillä vain tunnelmoitua ja joskus jopa pohdittua elämää vähän syvemminkin. Fokuksessa on myös oma pieni korukauppa ja sen vaiheet. Tervetuloa visiitille - osoite on wisteriawalk.wordpress.com! :)

    Ensi kertaa eksyin tänne sinunkin Ihmemaahasi, mukavalta näyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti linkkivinkistä ja kehuista! Käynkin heti kurkkailemassa blogisi. :)

      Poista
  4. Käsitöitä ja askartelua, tällä hetkellä elämää Australiassa: http://hapsuli.blogspot.com.au/

    VastaaPoista
  5. Seuraatkin jo blogiani, mutta ehkä joku muukin löytäisi tätä kautta sinne tiensä :)

    Blogissani on siis käsityöjuttuja, enimmäkseen lankatöitä, ja jotain askartelujakin silloin tällöin :) Neulominen on sydäntä lähinnä, mutta kyllä siellä virkkauksia ja ompeluksiakin näkyy. Ja käytän myös jonkin verran kinnasneulaa, blogiin asti ei vaan ole tainnut yksikään työ päätyä... Tällainen nuoren naisen kässäblogi siis :)

    kantapaakeskellakammekasta.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin seuraan, ja olen ollut oikein tyytyväinen siihen päätökseen! :) Noita kinnasneulatöitäkin olisi oikein mukava päästä näkemään.

      Poista
  6. http://elamanikuvina.blogspot.fi

    Elämää teekkarina, matkustelua, ostoksia sekä koiran kanssa hömppäämistä. Oikeastaan kaikkea löytyy maan ja taivaan väliltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa oikein kivalta blogilta, pitää käydä kurkkaamassa! :)

      Poista
  7. http://aliissinneuleet.blogspot.fi/

    Lähinnä esittelen käsitöitäni ja kerron jotain pientä elämästäni, mitä milloinkin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi ihmeessä en ollut jo lukijasi? :D Täytyykin liittyä!

      Poista
  8. Siulla on hirmumielenkiintoinen tämä siun blogi kun olet niin monipuolisesti luova! <3

    Miulla on neulomusblogi osoitteessa:

    http://handmadebymeri.blogspot.fi/

    Villasukkia pääosin, muutakin satunnaisesti.


    Ns. "pääblogini" keskittyy lemmikkieläimiini(reiluhko kööri marsuja ja muita jyrsijöitä + kani), toisinaan lipsun myös lifestylemeiningin puolelle osoitteessa:

    http://marsumayhem.blogspot.fi/

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos blogivinkeistäsi ja kehuistasi! :) Liityin lukijaksi kumpaankin blogiisi, kuulostavat oikein mielenkiintoiselta seurattavalta tällaiselle eläinrakkalle käsityöhöperölle.

      Poista
    2. Voi kuinka ihanaa, kiitos <3

      Poista
    3. Eipä mitään! :) Oikein mukava saada lisää hyvää luettavaa.

      Poista
  9. Täällä eläkkeellä oleva apina-täti virkkaa niitä apinoita ja neulookin välillä sukkia sun muuta. Välillä on juttua kissoista ja milloin mistäkin mitä mieleen juolahtaa, joskus voi lipsahtaa ihan asiaakin =D
    http://sudensilmukat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, oonkohan mä jo sun lukija? Ainakin melko usein tulee käytyä sun blogissa vierailulla! Lisäsin nyt uudelleen lukulistaan varmuuden vuoksi, ellen ollut jo liittynyt. :)

      Poista
  10. mulla on lukulistallani ihania blogeja, voit tsekata profiilistani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset vinkistä, pitääkin käydä katsastamassa tuo lukulistasi! :)

      Poista
  11. Kiitos vinkistä, pitääkin käydä kurkkaamassa blogisi! :)

    VastaaPoista
  12. Mulla on vielä aika tuore blogi, mutta saa käydä kurkkaamassa :)

    Lainalangoilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten nätti ulkoasu blogillasi on! Sopivan neutraali, mutta silti tyylikäs. Työsikin ovat upeita, ja blogi pääsee ehdottomasti seurattavien joukkoon!

      Poista
  13. Merkintöjä tekemisistäni kotona ja puutarhassa... ja vähän muuallakin. Ja tietysti valokuvia.
    tekemassa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  14. Tervetuloa kurkkaamaan :) Neulomista, virkkaamista ja muuta pientä puuhastelua. Vastapainoksi työlle...
    aarreaukusti.blogspot.com

    VastaaPoista
  15. Joka viikko julkaisen keskiviikon keskeneräiset (kooste puikoilla olevista töistä, jonossa olevista ohjeista sekä valmistuneista projekteista) ja sunnuntaisin ruokapostaus (aihe riippuu siitä mitä olen sillä tai edeltävällä viikolla kokkaillut).

    Satunnaisesti julkaisen valmistuneita käsitöitä jolloin julkaisupäivä on perjantai.

    Päivitin blogin ulkoasun täysin nyt vuoden alussa ja samalla siirryin nykyiseen postausaikatauluun. Kommenttia/palautetta otetaan vastaan :)

    Lankapata

    VastaaPoista
  16. Käsitöitä, lähinnä neulomista ja virkkaamista sekä tunnelmia lankakerien keskeltä löytyy minunkin blogistani: http://jossunlystion.blogspot.fi/
    Tervetuloa vierailulle!

    Tykkään tästä sinun blogistasi kovasti, teet hienoja töitä :)

    VastaaPoista
  17. Aloitin vasta tänä vuonna oman blogini, olen uusi tällä alalla. Enimmäkseen neulon tai virkkaan. Ompelutöitä en kehtaa esitellä. Kirjonta on minusta myös kivaa, mutta töiden valmistuminen kestää aina kauan.
    http://talvitaivas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  18. Minun blogini lukijoihin jo kuulutkin, mutta laitanpa silti tähän yhteystiedot ja toivotan uudetkin lukijat tervetulleiksi. Blogissani on pääasiassa neulomista, joskus koukkuamista sekä virkkaamista. :)
    http://villasukkavuosi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  19. Omassa askartelublogissani into korvaa välillä puuttuvan taidon - eikä nyt puhuta mitään siitä, kuinka usein :D Päivitän melko epäsäännöllisesti ja purskauksittain, suurempaa säännöllisyyttä on oikeastaan vain jo perinteeksi muodostuneessa Halloween-kalenterissa. Ainakin paperiaskartelua ja neulomista on nähty, ja taustalla pyörii hitaasti proggis jossa testaillaan tee-se-itse-leluja kaneille. Muun muassa.
    http://hassukaisia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  20. Mun blogi on sellainen käsitöiden sekametelisoppa. amria2.vuodatus.net

    VastaaPoista
  21. Minun blogini on pääasiassa neulontaa, virkkausta ja voimakkaita värejä. Jonkin verran ohjeita ja käsityöasiaa Brittein saarilta. Yksittäisiä vinkkejä bloginpitoon, koska työkseni koulutan verkkosivujen tekoon liittyviä aiheita. http://www.ristiin-rastiin.fi

    VastaaPoista
  22. Ui, kuinka ihana idea <3 tästä itsekin löytää uusia nielenkiintoisia blogeja. Minun blogini löytyy tuolta --> http://kotikoruja.blogspot.fi/

    On siis pääsääntöisesti koruista ja niiden tekemisestä.

    VastaaPoista
  23. Hieno idea! Käsityöblogit- facebookryhmästä olen itse monia blogeja bongannut seurattavaksi (varmaan myös sinun blogisi).

    Omaani voi tutustua täällä:
    http://pehmunen.blogspot.fi

    Kirjoittelen blogissa pääasiassa käsitöistä, lähinnä neulomuksista ja virkkuutöistä. :)

    VastaaPoista
  24. Blogini löytyy osoitteesta http://kaliumdikromaatti.blogspot.com

    Monipuolisesti erilaisia käsitöitä aina neulonnasta korttiaskarteluun ja koruista kenkiin. Silloin tällöin ruokaohjeita, ja joskus jotakin muuta, mutta yleensä elämä pyörii jonkinlaisen käsillä tekemisen ympärillä. Myös Instagram (@enninkainen) ja hyvin keskeneräiset Facebook-sivut.

    VastaaPoista
  25. http://golden-sequins.blogspot.fi/

    27-vuotiaan naisen lifestyleblogissa juttua mm. kauneudesta, hyvinvoinnista, omasta hevosesta sekä pienokaisen odotuksesta. :)

    VastaaPoista
  26. Linkkaanpa minäkin tänne blogimme. Olen toinen Kaikki Paketissa -blogin takaa. Moni tietää meidät lahjapaketeista, mutta nykyisin esittelemme blogissa paljon erilaisia DIY-juttuja. Liityinpä tässä samalla sinun blogisi lukijaksi. Mukavaa maanantaita!

    VastaaPoista
  27. Aloitteleva (tai ehkä sittenkin jo aika vakiintunut) blogi, jossa suloisesti sekaisin diy-juttuja, tuunausta, vähän käsitöitäkin ja sitten mausteena sopassa populaarikulttuurin historiaa..

    http://www.vintagentti.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  28. Heijastimien tanssia suojateiden yllä, nuoren aikuisen naisen ajatuksia tästä hetkestä ja menneisyydestä, elinympäristöstään ja niin hyvistä kuin ikävistäkin asioista ja sattumuksista.

    henriikka × 30 × joensuu × päiväkirja × ajatukset


    the reflectors dance above the crosswalk

    VastaaPoista
  29. pajunkissablogi.blogspot.fi

    Bloggaus on ollut tauolla noin vuoden ajan, ja vastikään loin uuden blogin joten kaikki on vasta alussa. :)

    VastaaPoista
  30. pajunkissablogi.blogspot.fi

    Bloggaus on ollut tauolla noin vuoden ajan, ja vastikään loin uuden blogin joten kaikki on vasta alussa. :)

    VastaaPoista
  31. kultasirkkunen.blogspot.fi

    Pitäisipä taas vähän aktivoitua päivittämään blogia!

    VastaaPoista
  32. sipuliajasilmukoita.blogspot.com

    Kirjottelen tekemistäni käsitöistä. Pääasiassa neulon ja ompelen, mutta myös kudon, virkkaan ja askartelen. Keväästä syksyyn myös puutarhajuttuja.
    Löysin blogisi tänään enkä ehtinyt vielä kovin paljon lueskella mutta vaikuttaa kivalta.

    VastaaPoista
  33. http://vakertajakoukussa.blogspot.fi/

    Vuoden alussa alkunsa saanut blogi jossa virkkailuja, neulomista, koruilua ja milloin mitäkin :D

    VastaaPoista
  34. Punaistapuuvillaa.blogspot.fi
    Tervetuloa!

    VastaaPoista
  35. Punaistapuuvillaa.blogspot.fi
    Tervetuloa!

    VastaaPoista