sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Kuulumisia ja kirppislöytöjä

Nyt kun käsityöpäivityksiä ei blogiin ole ilmestynyt terveydentilani takia, niin ajattelin, että voisin laajentaa hieman blogin sisältöä niin, että se pitää sisällään käsitöiden lisäksi muutakin elämääni. Miltä tämä teistä kuulostaa? Minun mielestäni idea on mainio, niin rakas blogi ei hiljene ihan täysin. 

Lauantaina kävin Jätti-Rätistä ostamassa kangasta kumppanini syntymäpäivälahjaa varten, ja samalla pistäydyin myös Kontti-kierrätyskeskuksessa. Sieltä mukaan tarttui viidellä eurolla iiiihana ruskea kukkahame, jonka aion lyhentää hieman lyhyemmäksi. Lisäksi mukaani lähti pino käsityökirjoja.



Kuvan kirjat olivat siis kaksi euroa kappale, paitsi tuo Hetaleita poropeukaloille vain 1,50 euroa. Todella halpoja mielestäni! 

Tänään myös leikattiin kaavoja reppua varten, ja hieman ommeltiinkin. Ja siitähän kissat tietenkin innostuivat! Varsinkin Piiti rakastaa sitä, kun levittelen kankaita ja kaavoja lattialle, ja sukeltelee aivan innoissaan papereiden ja kankaiden välissä. 


Tällaisia juttuja on siis viime aikoina puuhattu täällä minun Ihmemaassani. Mitä teidän lukijoideni keväisiin kuuluu?

8 kommenttia:

  1. Rakastan viimeistä kuvaa:D! Piiti niin onnellisena hienon kissakankaan keskellä:D Blogin sisällön laajentaminen kuulostaa musta hyvältä idealta, etenkin, jos erityyppiset jutut on helposti eroteltavissa toisistaan. Mahdollisimman mukavaa kevättä:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piiti-Matkis on kyllä niiiiiin onnellinen, kun pääsee kankaiden sekaan! Mutta arvaa vaan, onko kankaita hankala leikata, kun niiden joukossa temmeltää kolme kissapetoa...

      Poista
  2. Minusta todella hyvä idea laajentaa vähän blogia!
    Ihana huomata,etten ole ainoa jolla karvaiset puheenjäsenet arvostavat kankaiden leikkaamista ja kaavoja ♡ meidän kisusta ei ole parempaa kuin istua keskellä kangasta ja nukkua kaavapaerien alla.
    Oon kyllä ihan intopiukeena jo keväästä, vaikka täällä itäsuomessa vielä lunta on reippaasti, aurinko hellii ja lukion kakkosluokan vika jakso polkastaan käyntiin viikon päästä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että blogin laajentaminen vaikuttaa hyvältä idealta! :)
      Meillä koko kolmikko peuhaa kankaiden ja kaavojen joukossa aina, kun kaivan ne esille kaapista. Ja cossikankaidenikin joukossa Petja nukkui varmaan parin viikon ajan joka yö, enkä malttanut laittaa kankaita takaisin kaappiin, kun niistä muodostui toiselle niiiin rakas nukkumapaikka! <3
      Täälläkin ollaan ihan innoissaan keväästä. Tekisi mieli mennä pihalle seikkailemaan, mutta kun jalat ei meinaa jaksaa kantaa. :( Lumet ovat täältä Turusta sulaneet jo melkein kokonaan, kotipihassani tosin vielä möllöttää kasa lunta ja hiekoitussoraa odottamassa sulamistaan.
      Onnea ja tsemppiä kakkosvuoden viimeiseen jaksoon! :)

      Poista
  3. Hyvä, ettet kokonaan hiljene :) tosi hyvä idea siis blogin laajennuskin :) ihania kuvia oot ottanut ja kiva, että saat jotain kuitenkin tehtyä vielä. Toivottavasti tulisit vielä kuntoon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! :) Toivotaan, että nämä oireet vielä helpottaisi, ja pääsisin neulomaankin, vaikka onhan tuo ompelukin mukavaa puuhaa!

      Poista
  4. Oma bloginikin olisi vielä harvemmin päivittyvä ellen välillä kirjoittelisi ihan jostain muusta kuin neulomisesta. Kun olen hidas neuloja, ohuiden lankojen takia ei valmistu välillä mitään pariin viikkoon. Laajenna vaan blogisi aiheita. Minä ainakin tykkään, missä vaan kissoista on mainintaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että kisulit on mieleinen aihealue! :) Niistä tulee nimittäin jatkossakin olemaan juttua blogissa.

      Poista