perjantai 2. syyskuuta 2016

Metsänhenkiä ja lehtijuttu

Moni teistä varmaankin tietää teini-ikäisille tytöille suunnatun Demi-lehden. Jokin aika sitten kyseiseen lehteen etsittiin haastateltavaksi dyykkaajaa, ja päädyin lähestymään lehtiartikkelin tekijää sähköpostilla. Minut sitten valittiin haastateltavaksi, ja nyt juttu on luettavissa uusimmassa Demissä! Kipin kapin siis lainaamaan lehteä lähimmältä teinitytöltä, tai hakemaan se kaupan lehtihyllystä! 



Haastatteluni yhteydessä valokuvaaja Vesa Laitinen myös valokuvasi minut lehtijuttua varten, ja sain kuvat myös omaan käyttööni. Valokuvaukseen puin ylleni Selian Metsänhenget -digitrikoosta ompelemani t-paidan, joka on ollut kovassa käytössä, mutta jostain syystä jäänyt kuvaamatta tänne blogiin. Nyt siitä kuitenkin on ihan oikean valokuvaajan kuvaamat kuvat! :)


Sen lisäksi, että sain kunnolliset kuvat tästä Metsänhenget -paidasta, tykkään muutenkin todella paljon näistä Vesa Laitisen ottamista kuvista. Aivan liian harvoin saan itsestäni kunnollisia, muiden kuin itseni kuvaamia kuvia, ja onhan se mukavaa, että välillä on jotain muutakin omakuvia, kuin kännykällä kuvattuja selfieitä. 


Joko sinä olet bongannut ja lukenut haastatteluni uusimmasta Demistä? Se löytyy siitä lehden keskipaikkeilta, melkein Justin Bieber -julisteen vierestä! Kannattaa ehdottomasti käydä nappaamassa kyseinen lehti itselleen lähimmästä lehtipisteestä, kun kaiken kukkuraksi se on vielä tarjouksessa hintaan 3,95 euroa! 

10 kommenttia:

  1. Hiii, tämä "teini-tyttö" kävi ostamassa lehden ihan julist- eikun siis oman julkkiksemme takia:D Hyvä juttu musta! Hieno paita ja kivat kuvat, tykkään erityisesti tosta toisiksi viimeisestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! :D Mukava kuulla, että olet taantunut teinitytöksi ja käynyt ostamassa lehden!

      Poista
  2. ihanan paras illuusia! <3 <3 ^_____________________^

    terv: melkei salaine ihailia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah! :D Terveisiä vaan sinnekin melkein salaiselle ihailijalle! :D

      Poista
  3. Sulla on muuten just sellaset rastat mitä haluan omaan päähäni, miinustettuna vaan nuo pitkät osiot :) Osittain nämä alkaa olla sitä jo, mutta vielä on pitkästi matkaa kun annan takuttua aikalailla ihan ite.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mukava kuulla! :) Noita pisimpiä osioita ei päässäni enää ole, kun pidennysten pidennykset ovat tippuilleet, kun tukkaa solmii ja laittaa ponnarille. Sen sijaan niiden tilalle on ilmestynyt metsänvihreitä villoja syksyksi. <3

      Poista
  4. Juttu kävi niin kiinnostamaan aiheen vuoksi, että taitaa olla pakko mennä ostamaan lehti :D Onneksi meillä on teini talossa, saa hyvän syyn :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti käydä ostamassa! Ja kätevää, että talossa on teini, niin lehden voi "loppusijoittaa" tälle! :D

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos! Olen itsekin tosi tyytyväinen näihin ihan oikean valokuvaajan kuvaamiin kuviin, vaikka oon aina kuvitellut, ettei minusta saisi hyviä kuvia :D

      Poista