torstai 21. toukokuuta 2015

Kool-Aidia kannussa


Postisetä kantoi keskiviikkona minulle isohkon kuplamuovikuoren, joka oli ihan ääriään myöten täynnä Kool-Aid -mehujauheita! Tilasin nämä Jari Mäki Oy:ltä viime viikonloppuna, joten toimitus oli kyllä nopeaa. Hintaa tälle kasalle (50 pussia Kool-Aid -jauheita) postikuluineen tuli vain 33 euroa, joten ei ollut minusta hinnalla pilattu! Itse asiassa olivat jopa paljon halvempia, kuin Citymarketissa, tai eBayssa, josta näitä meinasin alun perin ostaa.


Poikaystävä päätti olla uhkarohkea ja maistaa kirsikanmakuista Kool-Aid -mehua. Reilusti sokeria, vähän vajaa kaksi litraa vettä ja pussillinen mehujauhetta sekoitettiin keskenään kannuun, ja sitten mehun pitäisi olla juotavaa.

Ilmeestä päätellen ei ollut kuitenkaan kovin hyvää, vaikka kannussa näytti mukavan pirteän punaiselta. Itse en suostunut litkua edes maistamaan, haiskahti sen verran ällöttävältä. Ilmeisesti siis vastaisuudessa nämä jauheet jäävät ihan vaan värjäyskäyttöön, onneksi. Mieleni tekisi kovasti värjätä itse joitain kivoja raitalankoja, saas nähdä, miten se onnistuu meikäläiseltä.


Asiasta kukkaruukkuun - tai pikemminkin risteilyalukseen: varattiin poikaystävän kanssa Päivä Tallinnassa -risteily Viikkarilta juhannusta edeltäväksi viikonlopuksi. Tämähän tarkoittaa tietenkin sitä, että pääsen ekaa kertaa elämässäni Karnaluksiin shoppailemaan lankoja, mikäli kyseinen kauppa on lauantaisin auki! (Netistä löytyi jokseenkin ristiriitaista tietoa aukioloajoista, jossain väitettiin, että putiikki olisi auki vain arkisin, toisaalla taas, että shoppailemaan pääsisi myös lauantaisin) Lisäksi pääsen pitkästä aikaa jälleen vaateostoksille Universaal Universumiin, ja pakkohan Vironreissuun on mahduttaa se suomalaisten suosikkikohdekin, nimittäin Super Alko.

Matkat olivat todella edulliset, vain 66 euroa kahdelta hengeltä, sisältäen kyydin Onnibussilla Turusta Helsinkiin perjantaina, ja yön yli kestävän laivamatkan Helsingistä Tallinnaan, sekä paluumatkan laivalla ja Onnibussilla lauantai-iltana. Saas nähdä, mahtuvatko meikäläisen lankaostokset lainkaan laivaan, bussista puhumattakaan!

Muistakaahan muuten käydä osallistumassa järjestämääni arvontaan, ellette ole jo siihen osallistuneet. Viimeinen osallistumispäivä on 29.5., eli tämän kuun viimeinen perjantai, joten vielä on vähän päälle viikko aikaa osallistua ja tavoitella itselleen herkullisen väristä lankaa ja vielä herkullisempaa toffeeta! Lisäksi kommentteihin saa oikein mielellään vinkata vierailemisen arvoisia paikkoja, joita tuolta Viron puolelta löytyy. :) 

4 kommenttia:

  1. Meinasin tulla sanomaan että tuolla Kool Aidilla voi vissiin värjätäkin, mutta sitten luin merkintää eteenpäin.. :D Erityismaininta ylihienosta Lion King -kannusta, cooool!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Kool-Aidilla voi värjäillä lankaa, hiuksia, kangasta... Vähän mitä vaan! :) Langanvärjäyshommiin nuo ostin, ja yhden kerän jo värjäilin vihreäksi, siitä juttua aiemmassa postauksessa.

      Tuo Lion King -kannu on kyllä ihan paras! Ostin sen joskus noin vuosi sitten Porin Kontista eurolla, eli ihan törkeän halpakin vielä! :D

      Poista
  2. Joo katsoinkin sen jo, tuli supervinkeen väristä! :) Ja oon kuullut että tyypit tekee Kool Aidista jotain värjäävää huulirasvaakin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo mistään tollasista huulirasvajutuista kuullut, mutta pitää kyllä ottaa selvää! :D Oon keskipunaisen huulipunan suurkuluttaja (en ees omista muita huulipunia, kuin keskipunaisen eri sävyjä...) niin keskipunainen huulirasvakin vois olla ihan jees!

      Nopealla googlettelulla Elleltä löytyi tällainen ohje, jossa Kool-Aidiin vaan lisätään pari tippaa vettä, ja levitetään pumpulipuikolla huulille: http://www.elle.com/beauty/makeup-skin-care/tips/g8632/kool-aid-lip-cheek-stain/

      Mitähän kaikkea muuta noilla Kool-Aideilla oikein voi tehdä, tuntuu olevan niin monikäyttöistä tavaraa...? :O

      Poista