maanantai 15. kesäkuuta 2015

Ostin minä lankaakin, eli Viro-postaus numero kolme

Nyt on jo viimeisen Viro-postauksen aika! Tällä kertaa puhutaankin enemmän blogini varsinaiseen sisältöön liittyvästä asiasta, nimittäin lankaostoksistani. 

Kuten varmaankin jokainen käsitöihin hurahtanut ihminen, minäkin olin jo pitkään haaveillut käsityötukku Karnaluksissa vierailusta. Jokin aikaa ennen reissuamme kyseinen putiikki tuli jo uniinikin. Taisin olla melko innoissani! 

Minä ja kassinkantajani poikaystäväni hurautimme aamupäivällä taksilla keskustasta Karnaluksiin. Hintaa taksimatkalle tuli vajaa neljä euroa. Virossa taksilla kulkeminen on kyllä mukavan halpaa.



Karnaluksiin päästyämme hämmennyin valikoiman suuruudesta. Lankoja, nappeja, helmiä, nauhoja, kankaita... Kaikkea mitä kuvitella saattaa! Valikoimaa riitti ja riitti, ja aikaakin kului. 


Sillä aikaa kun poikaystävä torkkui lankahyllyjen välissä, meikäläinen kierteli ympäri kauppaa hurmoksen vallassa. Mukaan lähti ostoskorillinen lankaa sekä muutama tiuku. 




Kun olin aikani kierrellyt, meinasin läkähtyä kuumuudesta! Karnaluks on nimittäin iso varasto, jossa ei ole kunnollista ilmanvaihtoa. Mukaan kannattaa siis varata sekä aikaa, että vettä, jotta Karnaluksissa pärjää.

Sitten olisi varmaankin aika esitellä ne ostokset...


Kaksi 100 gramman kerää Regia Etude Coloria (5.73 euroa / kerä), yksi 150 gramman kerä Novitan 7 Veljestä Polkka -lankaa (7,15 e / kerä), yksi 100 gramman kerä Fortissima Color -lankaa (6,22 euroa / kerä), kaksi 100 gramman kerää Alize Superwash -lankaa (3,72 euroa / kerä), kaksi 100 gramman kerää Angora Gold batikia (2,99 euroa / kerä), kaksi 50 gramman Forever-kerää (2,20 euroa / kerä), kaksi 50 gramman Regia 6-fädig color -lankaa (3,05 euroa / kerä) sekä yksi 100 gramman kerä Regian Fluormania Coloria (5,72 euroa / kerä). Näiden lisäksi ostin vielä kolme kappaletta tiukuja, jotka kiinnitän vielä joskus neulomaani Lohikäärmebongarin huppuun.




Yhteensä ostamani langat sekä tiu'ut maksoivat 66 euroa ja kuusi senttiä. Melko edullinen kasa ainakin omasta mielestäni. :) 

10 kommenttia:

  1. Kivan reisssun teit! Ihme, Karnaluks on aina yhtä lumoava!! Ihanat langat ostit. Mukavan kuvamatkan meille kerroit Tallinnasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reissu todellakin oli oikein mukava ja onnistunut! :) Itse kävin Karnaluksissa ekaa kertaa elämässäni, ja oikeasti menin ihan lukkoon siitä lankojen ja muiden käsityötarvikkeiden määrästä, enkä tiennyt, mitä ostaisin. Vähän harmittaa, ettei tarttunut enempää lankaa mukaan (varsinkin Alizea olisi voinut ostaa muissakin väreissä), mutta noh, onpahan hyvä syy käydä uudelleen!

      Poista
  2. Ihania lankoja löysit ja halvalla :) ja kiva, kun jaoit matkasi meillekkin ^.^ niin ja btw, ihana laadunvalvoja sulla ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nuo langat olivat todella edullisia! :)

      Noita laadunvalvojia löytyy kotoa itseasiassa kaksin kappalein. He ovat Pietu ja Petja, identtiset vuodenvanhat kisuveljekset. Kummatkin oikein suloisia pötkylöitä! <3 Tämän postauksen kuvassa näkyvä kaveri on Petja.

      Poista
  3. "Sillä aikaa kun poikaystävä torkkui lankahyllyjen välissä, meikäläinen kierteli ympäri kauppaa hurmoksen vallassa."

    Haha, noin se menis meilläkin jos sinne pääsisin! :D
    Aivan ihania lankoja. Ja kissi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä melko sympaattinen näky tuo päiväunia nukkuva poikaystävä siellä kaikkien lankojen joukossa. :D Vähän nauratti jopa, kun vartija tuli tuota herättelemään ja sanomaan, ettei lattioilla saa istua / nukkua, tuolit on sitä varten.

      Kisu kiittää kehuista. <3

      Poista
  4. Ihan alkoi tehdä mieli tuonne...
    Minä olen mennyt sinne yksin ja jättänyt "kantajan" kaupungille ja pyytänyt ainakin kaksi tuntia aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää varmaan ensi kerralla itsekin jättää poikaystävä kaupungille kiertelemään. Itse vaan eksyn niin herkästi, että ei varmaan sen jälkeen nähtäisi toisiamme enää ikinä! :(

      Poista
  5. Kivoja lankoja oot löytänyt! Ja oot kyllä ihan oikeassa, että Karnaluksiin mentäessä on sellanen fiilis että mitä ihmettä minä tulinkaan hakemaan - valikoima on niin valtava! Itse ainakin haahuilin lankahyllyjen välissä varmaan ympyrää jo kolmatta kertaa kun en tiennyt mitä olisin ostanut, liikaa valikoimaa! Aika hyvin muuten, mun ostokset Karnaluksista maksoi 66 e niinkuin myös sun :D Maaginen luku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse unohdin Karnaluksista ostaa sen, mitä tulin sieltä hakemaan. Enkä vieläkään saa millään päähäni, mitä ihmettä se oikein oli! :D Minäkin kiepuin nuo lankahyllyt läpi varmaan viisikymmentä kertaa, ja sitten välillä aina koko muun liikkeen, jotta saa aivot tyhjennettyä langoista. :D Aika hyvä sattuma tuo ostosten sama summa!

      Poista